Taylor Swiftin nopea ero toisi kiinalaisfaneille isot rahat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swiftin ja brittinäyttelijä Tom Hiddlestonin suhde on ollut yksi kesän suurimmista puheenaiheista viihdemaailmassa. Kaksikon suhde paljastui vain vähän aikaa sen jälkeen, kun Swift erosi DJ-tähti Calvin Harrisista.

Kiinalainen verkkokauppa Taobao on alkanut myymään tähtien faneille vakuutuksia sen varalta, että Taylor Swift ja Tom Hiddleston eroavat lähitulevaisuudessa. Myyjät lupaavat maksaa vakutuuksen hinnan ostajalle tuplana takaisin, mikäli pari eroaa alle vuoden sisällä.

Kiinan suurimmassa verkkokaupassa tarjoillaan samankaltaisia vakuutuksia myös muiden tähtien, kuten Katy Perryn ja Orlando Bloomin suhteille. Xinhua-sivuston mukaan Taobaossa on myös aloitettu vedonlyöntejä siitä, kuinka kauan Swiftin ja Hiddlestonin suhde tulee kestämään.