Uber laajeni Kiinassa kuumapallolentoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uber-taksipalvelu tarjoaa monissa maissa muutakin kuin ihmisten kyyditsemistä paikasta toiseen. Monet autot kuljettavat ihmisiä, ruokaa ja tavaroita, ja nyt Kiinan Uber on myös päättänyt tarjoilla autokyydin lisäksi asiakkailleen muitakin vaihtoehtoisia kuljetusmuotoja.

TechCrunch-sivuston mukaan Kiinan Uber on laajentanut kulkuneuvotarjontaansa ja alkanut kyyditsemään asiakkaita myös veneillä ja kuumailmapalloilla. Kuumailmapalloja ei pysty tilaamaan millekään tietylle reitille, mutta kuumailmapalloajelun pystyy kuitenkin ostamaan palvelun kautta halutessaan leijailla ilmassa ilman päämäärää.

Kiinassa monilta palveluilta vaaditaan sitä, että ne sisältävät mahdollisimman monia erilaisia toimintoja. Kuumailmapallojen ja jahtiajeluiden lisäksi Kiinaan tullaan lanseeraamaan jatkossa Uberin perheeseen vielä UberLife ja -Travel.