Ashley Graham on luonnollinen mallikaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malliurallaan jo paljon menestystä niittänyt plus-kokoinen mallikaunotar Ashley Graham on julkaissut uuden alusvaatemalliston muodokkaammille naisille. Mallistosta julkaistiin Addition Elle -alusvaatekampanjan myötä hieman esimakua kuvien muodossa, mutta nyt malli esittelee uusia alusvaatteita myös videolla.

Mainosvideolla Graham esittelee Provocative by Addition Elle -alusvaatemallistoaan kierrellessään metroasemalla ja metron sisällä seksikkäästi pelkät alusvaatteet yllään. Alusvaatteet ovat väritykseltään tumman ja helmiäisen harmaat, ja niissä on myös paikoitellen ripaus mustaa.

28-vuotias Ashley Graham kertoo videolla, että kyseinen mallisto on selkeästi seksikkäin minkä hän on suunnitellut. Alusvaatteissa on pieniä vietteleviä yksityiskohtia, kuten esimerkiksi musta naru, joka kietoutuu pantana kaulan ympärille. Mallisto saatetaan myyntiin heinäkuussa.