Isä unohti pukea vauvalle paidan – tuloksena kuvien tulva somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perheenisät kiinnittävät usein äitejä vähemmän huomiota vauvojen ja taaperoiden tyyliseikkoihin, sillä isien hallussa käytännöllisyys on usein pääasia. Nyt perheenisä Jeremy Basso on unohtanut pukea taaperonsa haalareiden alle paidan, ja äidin reaktio sai aikaan varsinaisen kuvailmiön sosiaalisissa medioissa.

Kun perheenäiti Brooke Hawley-Basso meni hakemaan seitsemänkuukautista Olivia-tytärtään päiväkodista, hän huomasi isän jättäneen paidan pukematta. Jeremy-isä julkaisi tyttärensä valokuvan ja äidin reaktion Facebookissa, jossa se lähti nopeasti leviämään. Pian muutkin vanhemmat ryhtyivät julkaisemaan kuvia vastaavista tilanteista, ja maailmanlaajuinen kuvailmiö oli syntynyt. Tähän mennessä kuvaan on tullut jo yli 10.000 kommenttia.

Facebook
Facebook

Bruh……

Kuva, jonka MSQ (@nfrkmst) julkaisi