James Bond -elokuvan scifi-asunto onkin totta – ja nyt myynnissä!

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituissa James Bond -elokuvissa on nähty aikojen saatossa monenlaisia fantasiamaailmaa muistuttavia kuvauspaikkoja, joista merkittävä osa on pelkkää kulissia. Vuonna 1971 ensi-iltansa saaneessa Timantit ovat ikuisia -elokuvassa nähtiin The Elrod House, joka on oikeasti olemassa.

Elokuvan kuvauspaikkana nähty ja yhä edelleen poikkeuksellista arkkitehtuuria edustava luksusasunto on nyt tullut myyntiin. Elokuvan myötä maailmankuuluksi tullut talo sijaitsee Palms Springsissä ja sen myyntihinta on maineeseen nähden erittäin maltillinen, vain kahdeksan miljoonaa dollaria.

Arkkitehti John Lautnerin suunnittelema vuonna 1968 valmistunut The Elrod House myytiin jo taannoin, mutta kauppaa seurasi oikeustaistelu, jonka seurauksena talo on nyt tullut uudelleen myyntiin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash