Kendall Jenner julkaisi kuvan huumepussukasta – some sekosi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Kendall Jenner julkaisi juuri Snapchat-sovelluksessa kuvan pienestä ziploc-muovipussukasta, jonka kertoi olevan suloisin naisen koskaan näkemä muovipussukka. Kyseinen pussi pitää sisällään normaalisti huumeita, minkä vuoksi monet hämmästelivät naisen julkaisua.

Pieni Jennerin kuvaama uudelleen suljettava muovipussukka sisältää yleensä kokaiinia, minkä vuoksi ihmisten mielissä heräsi monenlaisia kysymyksia. Ihmiset ihmettelivät Complex-sivuston mukaan minkä vuoksi nainen kehtaa julkaista kuvan omasta huumepussistaan.

Osa kuvan nähneistä arveli, että Kendall Jenner on tietämätön siitä mihin pussia yleensä käytetään. Jotkut olivat myös sitä mieltä, että Jenner tiesi hyvin selvästi mitä ihmisillä tuli pussista mieleen, mutta ajatteli sen olevan niin siisti ja särmikäs julkaisu, että päätti kuvata muovipussukan Snapchatia varten joka tapauksessa.