Pariskunta kyllästyi Dodge-autonsa vikoihin – murskasi panssarivaunulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat autoilijat ovat joskus haaveilleet voivansa joskus kostetaa autolleen kaikki sen aiheuttamat ongelmat ja mielipahat, sillä monet autoista osoittautuvat varsinkin ikääntyessään varsinaisiksi ongelmapesäkkeiksi. Nyt eräs Dodge on viimein kokenut oikeasti tällaisen kohtalon.

Asiasta uutisoineen Jokamies-verkkolehden mukaan Dodgen tila-auto on noussut vikatilastojen kärkisijoille, joten oli vain ajan kysymys milloin jollain sellaisen omistajalla palaa pinna.

Tällä kertaa niin kävi poikkeuksellisen näyttävästi, sillä vuosimallin 2010 Dodge Journeyn omistanut pariskunta hoiti paikalle panssarivaunun, joka murskasi auton alleen muutamassa sekunnissa yleisön ja videokameroiden edessä. Ennen murskaamista Fiat Chrysler Automobiles oli kiistänyt, että autossa oli valmistusvirhettä, vaikka se oli hajonnut ajossa käyttökelvottomaksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.