Amy Childs esitteli brittimiesten ihailemia kurvejaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Essexissä asuvien seurapiirinuorten elämästä kertova The Only Way is Essex -televisiosarja sinkosi Amy Childsin tähteyteen. Suorasanainen punatukkainen kaunotar sai valtavasti faneja sarjan myötä, ja nykyisin Childs tunnetaan mediapersoonana.

Julkisuuden valokeilasta viime aikoina poissa pysytellyt Amy kuvattiin eilen muiden TOWIE-tähtien kanssa Ibizalla, Espanjassa. Hän lunasti jälleen maineensa sarjan kuumimpana povipommina, sillä näky ei jättänyt varmasti ainakaan yhtään miestä kylmäksi.

Taannoin Amy Childs värjäsi hiuksensa blondiksi. Fanit olivat muutoksesta tyrmistyneitä, vaikka vaaleat hiukset sopivatkin povipommille hyvin. Sittemmin somekohu sai hänet kuitenkin palauttamaan hiuksensa taas punaiseksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash