Paparazzien kauhu esiteltiin – uusi huivi pilaa paparazzikuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä pukeutuu kaulahuiviin myös sisätiloissa, ja tällöin panostetaan kaulan ympärille kiedottavan vaatekappaleen ulkonäköön. Nyt julkkikset ovat panneet kaulaansa huivin, joka muuttaa heistä otetut valokuvat pikimustiksi.

Ishu-nimiset huivit heijastavat salamavalon kameran linssille siten, että valokuva menee pilalle. Idean takana on Saif Siddiqui -niminen mies, joka huomasi polkupyörän kissansilmän pilanneen yhden hänen valokuvistaan vuosia sitten. Tästä hetkestä saakka hän on kehittänyt vaatekappaletta, joka tekisi saman efektin.

Markkinoilla myytävät Ishu-huivit ovat saaneet runsaasti mediahuomiota. Noin 240 euroa maksava asuste on nähty muun muassa Paris Hiltonin ja räppäri DMX:n päällä, Bored Panda uutisoi.