Taylor Swift lauloi karaokea – naapurit nauttivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

4. heinäkuuta Yhdysvalloissa juhlittiin itsenäisyyspäivää, ja muun muassa Taylor Swift järjesti suuret juhlat Rhode Islandilla. Swift oli kutsunut luokseen melkoisen julkkiskatraan viettämään juhlapäivää hänen kanssaan. Laulajattaren luona nähtiin muun muassa Cara Delevingne, Gigi Hadid ja toista lastaan odottava Blake Lively miehensä Ryan Reynoldsin kanssa.

Swiftin naapuritaloissa asuneiden nuorten aika onkin mennyt itsenäisyyspäivänä tähtien juhlia kuunnellessa. Swift tarjoili naapureille melkoista herkkua laulaessaan karaokea kovaan ääneen pitäen parvekkeen ovea auki. Naapurit taltioivat kuulemaansa innoissaan ja yrittivät löytää taloa ympäröivistä aidoista ja näköesteistä rakoa, josta he olisivat päässeet näkemään tarkemmin mitä talossa tapahtui.

Taylor Swiftin fanit ovat jakaneet Twitterissä useita Snapchat-videoita, joita he kuvasivat tallentaakseen Swiftin laulua. Videoilta pystyy kuulemaan miten Swift tulkitsee Britney Spearsin Baby One More Time -hittiä. Yhdellä videolla naisäänen lisäksi kuullaan myös miesääni, jonka uskotaan kuuluvan Ed Sheeranille.