Lastenvahdit paljastivat lasten hiuksianostattavat kertomukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasten on sanottu olevan sielultaan niin avoimia, että ne pystyvät ottamaan herkemmin henkimaailman viestejä vastaan. Toisinaan lapsilla on mielikuvituskavereita, joiden kanssa he supattelevat ja leikkivät. Nyt lapsenvahdit paljastavat pelottavimmat asiat, joita ipanat ovat heille sanoneet.

Diply-sivusto on koonnut lasten sanomisia listalle. Yksi lastenhoitaja kertoo tenavan sulkeneen television, kääntyneen seinään päin ja tuijottaneensa seinää kolme minuuttia hiljaa. Sitten poika sanoi: ”Ei nyt”, ja pani television takaisin päälle. Pian hän kääntyi uudestaan ja sanoi: ”Nähdään myöhemmin, jooko?”.

Toinen lapsenvahti luki vuosikirjaansa viisivuotiaan serkkutyttönsä kanssa. Yhtäkkiä pikkumimmi osoitti kirjaa sormella ja sanoi: ”Tuo näyttää ihan Nicholakselta. Pojalta vaatekaapissani”. Toinen lapsi kertoi tädilleen Frannie-nimisestä naisesta, joka leijui hänen huoneessaan öisin punaisessa mekossa ja lauloi.

Eräs kolmevuotias pikkuneiti ei suostunut menemään nukkumaan, koska toinen huoneessa ollut tyttö sai valvoa. Huoneessa ei ollut muita kuin hän ja lastenhoitaja. Yksi neljävuotias tyttö puhuu jatkuvasti isosiskostaan, vaikka hänellä ei ole sellaista. Hänen äitinsä oli saanut keskenmenon ennen tytön syntymää.

Kerran toinen neljävuotias tyttö istui portailla ja vääntelehti kasvojaan. Kun häneltä kysyttiin syytä irvistelyyn, kertoi lapsi matkivansa portaiden alapäässä olleen naisen kasvoja. Naisella oli lapsen mukaan köysi kaulassa. Hieman samankaltainen tilanne tapahtui neitokaiselle, joka oli hiljattain menettänyt poikaystävänsä. Lapsi rauhoitteli naista, että ei kannattanut itkeä, koska siinähän poikaystävä istui heidän kanssaan.

Lapsenvahti kertoo yhden kolmevuotiaan tytön kysyneen häneltä yllättäen, koska vauva tulee masusta ulos. Nainen sai tietää vasta kaksi päivää myöhemmin olleensa raskaana. Yksi poika kertoi sukulaiselleen piirtävänsä luurankokonetta. Kun nainen kurkkasi pojan piirustusta, huomasi hän lapsen suunnittelevan laitetta, joka poistaa ihmisestä lihat ja jakaa veren pieniin säiliöihin.

Samassa ketjussa kerrotaan, että yksi viisivuotias tyttö varoitti piirustuksen avulla lapsenvahtiaan katosta roikkuvasta naisesta, joka yrittäisi saada hänet kiinni. Toinen nainen kertoo kaverinsa kolmevuotiaan lapsen sanoneen hänelle: ”Lupaan, etten koskaan pureskele luitasi. Minä lupaan.”

Paljastuksissa kerrotaan myös kuusivuotiaasta pojasta, joka otti koiranpennun käsiin, nosti ilmaan ja huusi: ”Uhrataan! Uhrataan! Uhrataan!”. Yksi taapero heräsi keskellä yötä huutaen, että hänen sänkynsä alla oli joku. Kun lapsenvahti meni tarkastamaan tilannetta ja kertoi, että sängyn alla ei ollut ketään, vastasi taapero: ”Hän on nyt takanasi”. Yhtä karmivalta kuulostaa tarina, jossa poika oli kävellyt keskellä yötä lapsenvahdin viereen ja sanonut, että mies katselee naista öisin.