Ashton Kutcher hoiti Wyatt-vauvaa – kääri vessapaperiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mila Kunis ja Ashton Kutcher odottavat toista lastaan. Kunis kertoi ETonline-sivustolle, että tällä kerralla odotus on hyvin erilaista. Ensimmäisellä kerralla Kunis tarkkaili itseään ja omaa oloaan joka päivä ja mietti jatkuvasti, että minkä kokoinen vauva mahtaa jo olla.

Toisen kanssa hän ei ole muistaa edes tarkistaa missä vaiheessa raskaus on menossa, koska hän joutuu juoksemaan taaperon perässä.

Mila Kunis tähdittää uutta Bad Moms -elokuvaa. Haastattelussaan hän kertoi, mikä hänen mielestään olisi hyvä kohtaus elokuvaan, jonka pääosissa olisivatkin huonot isät. Kunis kertoi hauskan tarinan siitä miten Ashton Kutcher oli hoitanut tilanteen, jossa Wyatt oli kakannut ympäriinsä.

Kunis kertoi ET Onlinelle, että Wyattilta oli tullut kakkaa kuin tykin suusta, jolloin Ashton oli ottanut tilanteen haltuun ja kertonut hoitavansa sen. Kun Kunis oli mennyt vessaan katsomaan, hän oli nähnyt miehensä pesemässä vauvaa lavuaarissa, mikä oli toki sallittavaa. Tämän jälkeen Ashton oli kuitenkin kapaloinut vauvan vessapaperiin koko rullan täydeltä niin, että Wyattista oli näkynyt enää vain pää. Mila Kunis oli nauranut sydämensä kyllyydestä.