Yllätyskäänne! Lisa Vanderpump jättää Beverly Hillsin täydelliset naiset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 2010 Beverly Hillsin täydellisissä naisissa esiintynyt brittisyntyinen Lisa Vanderpump on todennut, ettei hänellä ole enää jatkossa aikaa sarjan kuvauksiin. Sen sijaan hän tähdittää edelleenkin omaa nimeä kantavaa Täydellinen Mrs. Vandepump -ohjelmaa.

Splash
Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Pinkkiin mielellään pukeutuva Lisa Vanderpump on myöntänyt olevansa liian kiireinen Beverly Hillsin täydellisten naisten seitsemännen tuotantokauden kuvauksiin. Hän työskentelee tällä hetkellä toisen realitysarjansa parissa. Lisäksi hänellä on menestynyt ravintolabisnes.

55-vuotias Lisa Vanderpump on noussut näyttävästi barrikadeille koiranlihamarkettien poistamiseksi Kiinasta, mikä työllistää kiireistä naista entisestään. Lisa on myöntänyt, että viime tuotantokauden negatiiviset vibat ja naisten liittoutuminen häntä vastaan ovat vaikuttaneet päätökseen jäädä pois supersuosiota niittäneestä televisiosarjasta, TMZ uutisoi.