Älä yritä perässä – mies soi 70 hot dogia kymmenessä minuutissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää vietettiin New Yorkin Coney Islandilla erittäin amerikkalaiselta kuulostavan ruokahaasteen merkeissä. Tuhannet ihmiset saapuivat Nathan’s Famous Hot Dog Eating Contest -tapahtumaan todistamaan, kuka syö eniten hot dogeja kymmenessä minuutissa.

Tänä vuonna voittajana selvisi Kaliforniasta kotoisin oleva Joey ”Jaws” Chestnut. Mies onnistui syömään kymmenen minuutin aikana 70 hot dogia. Mies siis söi noin seitsemän hot dogia yhdessä minuutissa.

Toiselle sijalle päätyi Independent -lehden mukaan Matt ”The Megatoad” Stonie, joka onnistui syömään vain 53 hot dogia. Häviö tuntui miehestä epäilemättä kovalta, sillä viime vuonna Stonie voitti kilpailun 62 syödyllä hot dogilla.

Naisten sarjan voitti tänä vuonna Miki Sudo, joka söi 38 ja puoli hot dogia kymmenessä minuutissa. Hän päihitti kilpailun kolmena edellisvuotena voittaneen Sonya ”The Black Widow” Thomasin.