Adriana Lima nautti rantavedessä – ei huomannut yllä vaaninutta paparazzia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Adriana Lima on tehnyt viime kuukausina pitkän tauon jälkeen tuloaan mallimaailman kärkikaartiin, kun hän on saanut runsaasti uusia työtarjouksia. Parhaillaan hän poseeraa esimerkiksi Calzadonia-bikinimerkin upeissa mallikuvissa. Nyt supermalli on ehtinyt vaihteeksi myös lomalle.

Eilen Adriana Lima kuvattiin lekottelemassa Kreikassa Mykonisilla yhdessä ystävänsä Anna Lewandowskan kanssa. Ystävykset suuntasivat vilvoittelemaan meren aaltoihin huomaamatta, että heidän yläpuolellaan vaani paparazzi laitteineen.

Vuodesta 2000 Victoria’s Secretin mallina työskennellyt 34-vuotias Adriana Lima toimi vuosina 2003 ja 2009 myös Maybelline -kosmetiikkasarjan mainoskasvona. Hänellä on kaksi lasta, Sienna ja Valentina, urheilijamiehensä Marko Jaricin kanssa. Kaunotar on ollut naimisissa vuodesta 2009 lähtien serbialaisen koripallotähden kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash