Mitä ihmettä? Eva Longoria ei ole muuttunut 20 vuodessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria julkaisi Instagram-tilillään vanhan mustavalkoisen kasvokuvan itsestään. Kuvan yhteydessä nainen pyysi ihmisiä arvailemaan kuinka vanha hän mahtaa kuvassa olla.

Kuva näyttää vanhalta, mutta itse Eva Longoria ei ole muuttunut juuri yhtään. Kuvatekstin aihetunnisteissa Longoria paljastaa sen verran, että kuva on hänen ensimmäinen kasvokuvansa. Tämä tieto antaisikin ymmärtää, että kuva on Longorian näyttelijän uran alkuvaiheilla otettu.

41-vuotias Eva Longoria sai näyttelijän uransa kunnolla käyntiin televisiossa Daily Mail -lehden mukaan 16 vuotta sitten. Siitä moni onkin päätellyt Longorian olevan julkaisemassaan kuvassa noin 20-vuotias. Kaunotar on säilynyt uskomattoman hyvin ja hänen ihonsa näyttäisi olevan yhtä kaunis ja virheetön kuin 20 vuotta sitten.