Kardashian laihtui yli 3 kiloa kahdessa viikossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin vartalon spekuloitiin pienentyneen tietokoneen kuvanmuokkausohjelman avulla kun hän näytti todella hoikalta Fergien uudella musiikkivideolla esiintyessään. Kardashian kuitenkin kumosi photoshop-syytökset täysin ja paljasti E! News -sivustolle miten hän on pudottanut painoaan viime aikoina.

Splash
Splash

Kardashian kertoi pudottaneensa painoaan kahden viikon aikana yli kolme kiloa noudattamalla todella tarkkaa ja lähes hiilihydraatitonta Atkinsin dieettiä. Ruokavalion aikana nainen sai nauttia yhden päivän aikana yhteensä vain 20 grammaa hiilihydraattia polttaakseen rasvaa mahdollisimman tehokkaasti.

Kardashian kertoi, että hiilihydraatittoman dieetin lisäksi hän on myös harrastanut paljon liikuntaa. Nainen on herännyt varhain aamulla joka päivä tekemään aerobisen treenin, minkä jälkeen hän on vielä myöhemmin päivällä treenannut toisen kerran käymällä esimerkiksi pilatestunnilla.

???????

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

Got Milf? @Fergie #MilfMoney

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

The cover of @GQ is here!!! This was seriously a dream come true!!!! ? @mertalas @macpiggott

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi