Metsästä kuului kirkumista – pytonkäärme löytyi vatsa pulleana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suurehkojen pytonkäärmeiden tavanomaisinta ravintoa ovat kanat, jänikset ja muut sitä kokoluokkaa olevat eläimet. Välillä niiden nähdään kuitenkin ahmivan kitaansa suurempiakin saaliita jos ne saavat rauhan syödä ja venyttää leukojaan ilman keskeytystä.

Intiassa Jalpaigurin kylässä nähtiin kammottava tilanne kun suuri pytonkäärme oli löytynyt metsän reunalta vatsa pulleana. Kyläläiset olivat kuulleet vuohen surkeaa kirkumista, joka oli johdattanut ihmiset metsän reunaan. Paikalta ei kuitenkaan löytynyt enää loukkaantunut vuohi vaan yli neljämetrinen pytonkäärme, joka oli ehtinyt syömään vuohen.

Käärme makasi tyytyväisenä metsän reunalla sulatellessaan saalista, joka pitää käärmeen kylläisenä vielä pitkään. Kyläläiset kokoontuivat ihmettelemään näkyä, kunnes käärme pelastettiin ja kuljetettiin ammattilaisten toimesta pois kylän läheisyydestä.