Metalliset huulet ilman uutta huulipunaa – näin se onnistuu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämän hetken kuumin huulipunatrendi on nudesävyisten mattahuulien jälkeen metallinhohtoiset huulipunat. Monet kosmetiikkabrändit ovat alkaneet valmistamaan metallinhohtoisia huulipuna- ja huulikiiltosävyjä, ja muun muassa Kylie Jenner lisäsi juuri omien huulikiiltojensa mukaan metallinhohtoisia kiiltoja.

Juuri oikean värisen metallinhohtoisen punan etsiminen voi olla hankalaa, koska värivaihtoehtoja ei ole marketeissa vielä kovinkaan kattavasti. Huulipunaostoksilta pystyy kuitenkin välttymään tekemällä mistä tahansa mattaisesta huulipunasta metallinhohtoisen pienen meikkiniksin avulla.

Sara Robert on julkaissut helpon meikkiohjevideon, jossa nähdään miten minkä tahansa huulipunan pystyy nopeasti muuttamaan metallinhohtoiseksi. Nainen rajaa ensin huulensa, minkä jälkeen hän punaa ne haluamallaan sävyllä. Tämän jälkeen punan päälle tuputetaan siveltimellä metallinhohtoista irtopuuteria tai luomiväriä niin kauan, että haluttu kiilto on saatu huulille.

Press play? #metalliclipstickhack Let's save some $$$ and use what you already have in your drawer, make your own metallic lips!✨ The possibility is endless, you can make it gold, purple, maroon, bronze, ombre, or whatever you would like it to be? You can use your regular lipstick or your liquid lipstick, and just add your favorite metallic/shimmery eyeshadow? just be creative✨ good luck? xoxoxoxoxo I'm using (in order of appearance) 1. @colourpopcosmetics x @itsmyrayeraye Rayezor lippie pencil 2. @ofracosmetics x @mannymua733 Charmed liquid lipstick 3. @colourpopcosmetics x @kathleenlights Weenie eyeshadow 4. @maybelline Fit Me concealer in Sand 5. @maccosmetics Oh Darling (LE) highlighter ? Panda – Desiigner Ps. Thank you for all the love on my last post, xoxoxoxoxo

Video, jonka Sara Robert (@sararobert) julkaisi