Nacho Pizza vie kielen mennessään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nachot, eli maissilastut, ovat suosittuja naposteltavia herkkuja. Niitä tarjoillaan yleensä salsan, guacamolen, juuston tai lihan kanssa. Maissilastut sopivat monille ruoka-aineallergioista kärsiville, koska niissä ei ole käytetty kuin maissijauhoja, vettä, öljyä ja suolaa.

Nyt Spoon University näyttää videon, kuinka helposti syntyy nachoilla kuorrutettu pitsa. Kuten jo nimestä voi päätellä, on kyseessä todellinen texmex-herkku. Ideana on kuorruttaa pitsapohja nachoille sopivilla täytteillä.

Esipaistettu pitsapohja saa päälleen salsasta ja kermaviilistä valmistettua kastiketta, paistettua jauhelihaa, joka on maustettu sipulilla, chilillä, suolalla ja pippurilla, tomaattipaloja sekä runsaasti juustoa. Sen jälkeen pitsa paistetaan uunissa 220 cesliusasteessa 5-10 minuuttia, kunnes koko komeuden voi vuorata nachoilla. Sitten ei muuta kuin ääntä kohti.