Vangit karkasivat sellistä – pelastivat vartijan hengen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teksasilaisessa vankilassa tuomiotaan suorittavat vangit ovat paenneet joukolla sellin ulkopuolelle. Syynä oli häkin toisella puolella tuupertunut vartija. Vankilan valvontakamera kuvasi tilanteen videolle.

BBC uutisoi teksasilaisista vangeista, jotka olivat huomanneet heitä vartioineen miehen tuupertuneen tajuttomaksi. Pian vangit läpäisivät sellin oven ja riensivät auttamaan vartijaa. Vangit huusivat kovaäänisesti apua muilta vartijoilta.

Sen jälkeen käsiraudoissa olleet miehet yrittivät herätellä tajuntansa menettänyttä vartijaa. Paikallispoliisi on myöntänyt, että vankien esimerkillinen teko pelasti todennäköisesti vartijan hengen. Videota on katsottu pelkästään Facebookissa lähes kolme miljoonaa kertaa.