10 merkkiä, joista tunnistat rakastuneen miehen

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensin kohdataan, sitten tutustutaan, sen jälkeen ihastutaan ja lopulta rakastutaan. Rakkaus on vanha tunne, jota ei tarvitse arvuutella. Sen tietää, kun sen tuntee. YourTango-sivusto listasi nyt kymmenen merkkiä, joista tietää miehen rakastuneen naiseensa.

Saattaa kuulostaa kliseiseltä, mutta yleensä rakastumisen huomaa jo arjen pienistä teoista. Rakastunut mies avautuu naiselleen henkilökohtaisista tai jopa kipeistä asioista. Hän osallistuu kotitöihin ja yrittää auttaa kaikin tavoin. Luottamuksen myötä mies saattaa jopa pyytää apua tai mielipidettä naiseltaan esimerkiksi äidin syntymäpäivälahjan ostamisessa.

Mies koskettelee ja suutelee rakastamaansa naistaan myös julkisilla paikoilla. Hän kertoo mielitietystään kavereilleen ja näyttää kaikille kenen oma kulta hän on. Hän esittelee naisensa myös vanhemmilleen ja tekee neitokaisesta olennaosen osan lähipiiriään. Hän haluaa olla myös tärkeä osa naisen elämää.

Rakastunut mies saattaa etsiä rakkaalleen täydellisen lahjan tai ainakin hän tekee kaikkensa sellaisen löytämiseksi. Hän on valmis kompromisseihin ja haluaa pitää sydämenvalittunsa onnellisena. Lopulta hän kertoo tunteistaan myös naiselleen ja tunnustaa rakkautensa ääneen.