Kesäjuomaan ripaus luksusta – tuunaa kuohuviinisi vesimelonilla

Lux Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet toinen toistaan herkullisimpia kesädrinkkejä. Nyt esittelyyn nousee vesimelonin mehulla lantrattu kuohuviini, joka on yksi tämän kesän herkullisimmista juomasekoituksista. Drinkki tarjoillaan jääkylmänä.

Skumppa, kuohuviini, samppanja, cava tai kupliva. Kaikki poreilevat viinit soveltuvat vesimelonidrinkkiin mainiosti. Kaada lasin kolmasosa täyteen vesimelonimehua. Mehun voi valmistaa vaikkapa hedelmälihaa murskaamalla ja siivilöimällä, mikäli ei omista erillistä puristinta.

Lasi täytetään kuohuviinillä. Juoma on samankaltainen kuin appelsiinimehusta ja kuohuviinistä sekoitettu mimosa. Drinkkiin voi lisätä makua esimerkiksi basilikan tai mintun lehdillä. Vinkin tarjoili PureWow-sivusto.