Kolmevuotias näki siskon kuukautiset – luuli tämän kuolevan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kolmevuotias Rain-niminen pikkutyttö on kiinnostunut kaikista hänen isosiskonsa tekemistä askareista ja hän seuraakin siskoaan kotona jatkuvasti. Pikkutyttö saikin kokea todella yllättävän ja järkyttävän opetuksen naiseudesta kun hän oli seurannut siskoaan vessaan isosiskon kuukautisten aikaan.

16-vuotiaalla Meeiah-isosiskolla oli ollut kuukautiset, jotka olivat vielä pikkusiskolle outo käsite. Pikkusisko ei ollut päästänyt Meeiahia silmistään, ja hän oli seurannut isosiskoaan jopa vessaan. Tätä pikkusisko sai kuitenkin nopeasti katua nähdessään verta.

Meeiah kertoi Buzzfeed-sivustolle menneensä niin kiireellä vessaan, että ei ollut ehtinyt tarkistamaan oliko ovi lukossa. Auki jäänyt ovi oli houkutellut pikkusiskon vessaan mukaan, mistä seurasikin pitkä rauhoittelu kun kolmevuotias luuli siskonsa kuolevan.