Vauva kertoi päivän tapahtumista – vanhemmat pidättelivät naurua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset opettelevat puhumaan aloittaen ensin jokeltelusta ja erilaisesta ääntelystä, jolla he matkivat ihmisten puhetta. Vähitellen vauvat keskittyvät sanomaan yksittäisiä sanoja oikein, jolloin he alkavat tulla ymmärretyksi. Eräs vauva päätti kuitenkin sivuuttaa tämän vaiheen ja alkaa suoraan keskustelemaan vanhempiensa kanssa.

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään hauska video, jossa nähdään yhdeksänkuinen vauva isänsä kanssa. Vauva istuu auton takapenkillä omassa istuimessaan ja juttelee isälleen tiiviisti kertoen ilmeisesti kaikki päivän tapahtumat jokaista yksityiskohtaa myöten.

Vanhemmat nauravat vauvalle, joka on todella uppoutunut asiaansa. Vauva vaihtelee äänenpainoaan keskustellessaan kuten aikuiset, ja elehtii käsillään kertoessaan asiaansa. Äiti kysyy välillä tarkentavia kysymyksiä, jolloin vauva jatkaa hauskaa monologiaan.

Hahahah how adorable

Video, jonka @rileybeek (@bitc.h) julkaisi