Hyvästi rusketus! Uusi kauneustrendi värjää ihon keltaiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset etsivät jatkuvasti enemmän luonnonmukaisia keinoja hoitaa ihoaan ja hiuksiaan. Kaupan kosmetiikka korvataan mielellään tuotteilla, jotka löytyvät esimerkiksi ruokakomerosta ja ovat käytettävissä sekä ruoanlaittoon että ihonhoitoon.

Erilaisia kasvokuorintoja ja naamioita on tehty jo kauan esimerkiksi hunajan, sokerin ja kaurahiutaleiden avulla. Nyt verkossa on levinnyt kuitenkin uusi trendi kasvonaamiosta, johon laitetaan runsaasti maustekurkumaa. Naamiolla on yksi valitettava vaikutus, joka on se, että naamio myös värjää ihoa.

Ihmiset ovat kokeilleet innoissaan ihmeitä tekevää kurkumanaamiota ja kertoneet Twitterissä saamistaan lopputuloksista. Moni sai hieman yllättävämmän lopputuloksen, kun sileän ihon lisäksi kasvojen ja käsien iho oli värjääntynyt keltaiseksi.

My first #TurmericMask thank you @jahaqeuin and Keaton! #yellowface #aliens

Kuva, jonka Jason Nellis (@jazoof) julkaisi