Lolan bikinivartalo sekoitti miesten päät Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinalainen näyttelijätär ja mallikaunotar Lola Ponce ei lukeudu ainakaan vielä maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon, mutta hän oli pari vuotta sitten kovassa nosteessa. Viime aikoina Lola on kuitenkin keskittynyt perhe-elämäänsä ja viettänyt siksi hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt Lola on päätynyt pitkästä aikaa paparazzikuviin, kun hän on parhaillaan lomailemassa Euroopassa. Hän nimittäin suuntasi Italian Ischiaan, jossa kaunotar kuvattiin eilen. Lola osoitti samalla, että hän on päässyt upeasti eroon raskauskiloistaan.

Lola Ponce, koko nimeltään Paola Fabiana Ponce, tunnetaan latinalaisessa maailmassa erityisesti El Talisman -televisiosarjan tähtenä. Myös hänen poikaystävänsä näyttelee sarjassa, joten kyseessä on todellinen julkkispari. Televisiossa he tosin näyttelevät pariskunnan sijaan sisaruksia. Jokunen vuosi sitten Lola oli Cannesin elokuvajuhlilla George Clooneyn kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

lolaponce14072016d