Mykistävä rantatrendi leviää Kiinassa – vaikea uskoa näkemäänsä todeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisten kannattaa suojata iho aurinkorasvalla rannalle mennessään. Kiinassa on otettu järeämmät keinot käyttöön, kun rantakansalaiset ovat suojanneet nahkansa kankaalla – kasvot mukaan lukien. Facekini on erikoinen rantatrendi.

Netissä nauretaan jo muutaman vuoden ajan tiedossa olleelle trendille, jossa kasvot peitetään erillisen hupun avulla. Kangaspala on nimeltään facekini, ja siinä on omat aukot silmille, nenälle ja suulle. Facekinit ovat kasvobikinit, jotka estävät haitallisten auringonsäteiden kulkeutumisen iholle.

Facekinit suojaavat kasvoja märkäpuvun tavoin. Instagramiin on julkaistu runsaasti kuvia, joissa nähdään kasvobikineissä poseeraavia uimareita ja auringonpalvojia. Ainakaan vielä facekinejä ei ole näkynyt suomalaisten kauppojen hyllyillä.

Kuva, jonka @z1035toronto julkaisi