Slipknot-laulaja sai tarpeekseen – iski kännykän pois fanin kädestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki keikkadiggarit tietävät, että yleisön sekaan mahtuu aina niitä, jotka kännykkä sojollaan napsivat konsertista valokuvia tai videopätkiä koko setin ajan ilman, että keskittyisivät katsomaan esitystä omilla silmillään. Monet artistit ovat kyllästyneet ilmiöön.

Netissä on julkaistu videopätkää Slipknotin keikalta, jossa yhtyeen laulaja Corey Taylor suivaantuu eturivissä puhelintaan räpläävälle fanille. Laulaja käy kesken kappaleen läppäsemässä puhelimen pois miehen kädestä. Taylor kertoo Twitterissä, että fani oli ymmärtänyt yskän ja he olivat myöhemmin nauraneet asialle yhdessä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun artisti suuttuu kännyköiden takia. Osa esiintyjistä on sanonut suoraan, että puhelimen käyttäminen on hyvin epäkunnioittavaa esiintyvää artistia kohtaan. Apple haki taannoin patenttia keksinnölle, joka estäisi konserttien kuvaamisen infrapunasäteiden avulla.