Kim Kardashian sivalsi Taylor Swiftiä: ”Esittää uhria kerätäkseen huomiota”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift on ollut viime aikoina paljon julkisuudessa musiikkinsa lisäksi myös riidoista, joita hänellä on eri ihmisten kanssa. Swift riiteli julkisesti Katy Perryn kanssa, Kanye Westin kanssa ja entisen poikaystävänsä Calvin Harrisin kanssa. Kim Kardashianin mukaan Swift esittää uhria vain saadakseen itselleen huomiota, koska se toimii.

Kim Kardashian on Huffington Post -sivuston mukaan kertonut totuuden Taylor Swiftistä antamassaan GQ-lehden haastattelussa. Kardashian halusi puolustaa miestään, koska hänen mukaansa Swift valehtelee kerta toisensa jälkeen kaikesta mitä hän on Kanye Westin kanssa sopinut.

Kanye West lauloi uudessa kappaleessaan: ”I feel like me and Taylor might still have sex. I made that bitch famous”. Swiftin mukaan sanat olivat todella loukkaavat eikä hän ole hyväksynyt niiden kirjoittamista kappaleeseen. Kanye Westilla ja Kim Kardashianilla on kuitenkin täysin toisenlainen näkemys asiasta.

Kanye kertoi lehdistölle, että Taylor on hyväksynyt sanat tunnin mittaisen puhelun aikana. Kimin mukaan Taylor myös auttoi miestä muotoilemaan lauseen oikein. Taylor oli Kimin mukaan ollut innoissaan siitä, että hän saa kertoa punaisella matolla toimittajille, että hän oli mukana juonessa kirjoittamassa tätä provosoivaa lausetta kappaleeseen. Nyt Kim Kardashian ihmettelee, minkä vuoksi Taylor valehtelee ja esittää jatkuvasti uhria vain saadakseen lisää huomiota.