Rahamiehen talvikiituri: Lamborghini Huracanista moottorikelkka?

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lamborghinit ovat autoharrastajien himoitsemia urheiluajoneuvoja, mutta lumisilla talvikeleillä niistä ei ole juurikaan iloa. Nyt tallinalainen design-yritys Rain Prisk on kuitenkin paljastanut, miltä luksusauton arktisiin olosuhteisiin soveltuva versio voisi näyttää.

Rain Priskin konseptitaiteessa Lamborghini Huracan -auton renkaat on korvattu teloilla. Niiden ansiosta se muuttuu eräänlaiseksi urheiluauton ja moottorikelkan prameaksi välimuodoksi.

Lamborghini Huracan on varustettu 5,2 litran moottorilla, ja se saavuttaa jopa 600 hevosvoiman tehokkuuden. Talvikäyttöön muokattua Lamborghinia tullaan tuskin näkemään tosielämässä, mutta kuvan herättämän kiinnostuksen perusteella luksus-lumiajoneuvolle olisi varmasti kysyntää.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat