Taylor Swiftin poikaystävä yllätettiin haastatteluun – vaikeni kuin muuri

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift on edennyt nopeasti suhteessaan näyttelijä Tom Hiddlestonin kanssa sen jälkeen, kun laulajatar erosi DJ-supertähti Calvin Harrisista. Uusi julkkispari on ollut yhdessä vasta pienen hetken, mutta sen aikana pari on jo tavannut toistensa vanhemmat.

Tom Hiddleston bongattiin toimittajien toimesta Australiassa hotellin edustalla kun mies oli ollut lähdössä juoksulenkille. Häneltä kysyttiin kysymyksiä Taylor Swiftiin liittyen, mutta mies meni todella vaikeaksi. Hiddleston ei selvästikään ollut varautunut siihen, että hän joutuisi vastaamaan yksin televisiokameroille kysymyksiin, jotka liittyvät hänen suosittuun tyttöystäväänsä.

Tom Hiddlestonilta kysyttiin muun muassa sitä pitääkö Taylor Swift Gold Coastista, mutta mies ei suostunut vastaamaan edes tähän yksinkertaiseen kysymykseen. Toimittaja uteli myös millaisia suunnitelmia pariskunnalla on kaupungissa, mutta siihenkin mies vastasi, että hän ei tiedä.