9 piirrettä murentaa seksuaalista vetovoimaasi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihminen saattaa sabotoida omaa seksuaalista vetovoimaansa käyttäytymisellään. Business Insider on listannut yhdeksän asiaa, jotka tekevät hyvännäköisestä henkilöstä vähemmän viehättävän. Ulkonäkö on vain yksi osa ihmisten seksikkyyttä.

Uniongelmien kanssa painivat henkilöt ovat tutkimusten mukaan vähemmän viehättäviä kuin he, jotka nukkuvat yönsä hyvin. Väsynyt ihminen ei viehätä. Sama pätee myös ilkeisiin ihmisiin, joita ei pelasta edes hyvä takamus tai mahtava etumus. Pahansuovat ihmiset eivät houkuttele ketään.

Stressi on kaiketi yksi luotaantyöntävistä asioista, joista ihminen voi kärsiä. Tutkimusten mukaan etenkin naiset välttelevät miehiä, joilla on todettu olevan korkeat kortisolitasot. Ihmiset tulkitsevat alitajuisesti toistensa elekieltä. Mököttävässä asennossa, kuten kädet puuskassa, olevat henkilöt eivät kiinnosta vastakkaisen sukupuolen edustajia yhtä paljon kuin he, jotka ovat avosylin.

Myös iloisuudella ja onnellisuudella on rajansa, sillä liian hymyilevät henkilöt saattavat pelottaa muita ihmisiä. Tutkimusten mukaan naiset eivät pidä miehistä, jotka ovat jatkuvasti niin sanotusti naama näkkärillä. Miehet eivät puolestaan pidä naisista, jotka näyttävät ylpeiltä tai leuhkoilta. Yksi ihmisen ulkonäön pilaava asia on huumorintajuttomuus. Tylsät ja vakavamieliset ihmiset eivät kiinnosta.

Ihmiset eivät myöskään kiinnostu laiskoista henkilöistä tai tyypeistä, jotka haisevat heidän nenäänsä oudolta. Kaunis tai komea ulkonäkö ei myöskään pelasta ihmistä, joka on epärehellinen. Valehtelevia viettelijöitä pidetään yleisesti ällöttävinä, IFL Science uutisoi.