Kun mainoskuvat eivät mene ihan maaliin – tunnistatko nämä tuotteet?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainosalalla pyritään luonnollisesti antamaan tuotteesta kuin tuotteesta mahdollisimman houkutteleva ja hyvä kuva, jotta potentiaalinen asiakas valitsisi juuri sen. Esimerkiksi hampurilaisten mainoskuvia on perinteisesti verrattu todellisiin tuotteisiin, ja niillä ei ole juuri muuta yhteistä kuin väri.

Verkossa on koottu lukemattomiin kuvakoosteisiin parhaita paloja mainoskuvista, jotka eivät juurikaan ole muistuttaneet asiakkaan myöhemmin saamaa tuotetta. Ohessa on muutamia Reddit-verkkosivuston kokoamia kuvia, jollaisia ei toivottavasti Suomessa kovin usein tarvitse nähdä.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

We went artificial this year.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com