Voimistelun 20-vuotias olympiamitalisti ei kurvejaan piilottele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoon taannoiset olympialaiset tekivät tuttuun tapaan jälleen myös uusia julkkistähtiä, kun mitaleja voittaneet nuoret ihmiset saivat osakseen valtavasti huomiota. Yhdysvalloissa kuumin olympiatähti McKayla Maroney on nykyisin 20-vuotias ja lopettanut jo aktiiviuransa.

McKayla Marooney ei ole enää urheiluareenoilla aktiivinen, mutta sitäkin enemmän hänellä on nyt aikaa julkaista itsestään rohkeita kuvia sosiaalisessa mediassa. Hän nimittäin esittelee Instagramissa kurvejaan antaumuksella. Taannoin hänen alastonkuviaan päätyi julkisuuteen suuressa hakkerointitapauksessa.

20-vuotias McKayla Maroney teki kansainvälisen läpimurtonsa voittamalla joukkueensa kanssa kultaa voimistelussa Lontoon kesäolympialaisissa. Maroney niitti menestystä myös yksin voittamalla voimistelussa hopeaa. Nuori kaunotar on itse kertonut matkineensa lapsena mielellään Tarzania, minkä nähtyään äiti oli ohjannut vauhdikkaan lapsen harrastamaan voimistelua.

Happy 4th ??

Kuva, jonka McKayla Maroney (@mckaylamaroney) julkaisi

spend all my money on green smoothies

Kuva, jonka McKayla Maroney (@mckaylamaroney) julkaisi

in 10min i'll have already spilled something on this outfit ?

Kuva, jonka McKayla Maroney (@mckaylamaroney) julkaisi

Kuva, jonka McKayla Maroney (@mckaylamaroney) julkaisi

it's my birthday, i'll sleep in if i want to. #20

Kuva, jonka McKayla Maroney (@mckaylamaroney) julkaisi

Yay, weekend????

Kuva, jonka McKayla Maroney (@mckaylamaroney) julkaisi

h?ppy frid?y

Kuva, jonka McKayla Maroney (@mckaylamaroney) julkaisi