Seksiä kuukautisten aikana? Näillä vinkeillä onnistut

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa pariskunnista viettää puutteen täyttämää arkea naisen kuukautisten aikana. Kaikki eivät kuitenkaan tyydy väliaikaiseen selibaattiin menstruaation aikana. Nyt naiset jakavat vinkkinsä kuukautisten aikana harrastettaan seksiin.

Osa pariskunnista kavahtaa verisiä petipuuhia. Toki neitokaiset voivat tyydyttää miestään myös monella muulla tapaa kuukautistensa aikana, mutta toiset haluavat olla varsinaisessa yhdynnässä.

Seksiä kannattaa harrastaa pyyhkeen tai muun pestävän suojan päällä. 28-vuotias nainen vinkkasi Thrillist-sivustolle, että kuukautisten aikana seksiä on parasta harrastaa suihkussa. Osa naisista käyttää aktin aikana nestettä imevää sientä.

Eräs neitokainen kertoo nauttivansa ennen seksiaktia viiniä niin paljon, ettei varsinainen toiminta ällötä. Kuukautiset antavat myös oivan hyvän tilaisuuden peppuseksin harrastamiselle. Mikäli nainen käyttää tamponia tai kuukautiskuppia, voi häntä tyydyttää helposti kuukautisista huolimatta. Tärkeintä kuitenkin on, että pariskunta on asian kanssa samalla aaltopituudella.