Taylor Swift on eniten tienaaja artisti – 170 miljoonan dollarin vuositulot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Countrylaulajana aloittanut, sittemmin monipuolisempaan popmusiikkiin laajentanut Taylor Swift on nimetty tämän hetken parhaiten tienaavaksi tähdeksi. Laulaja nousi Forbes-lehden eniten rahaa tehneiden tähtien listan ensimmäiselle sijalle.

Taylor Swift on tienannut vuoden sisällä yhteensä 170 miljoonaa dollaria. Suurin osa rahoista on peräisin tähden 1989 -maailmankiertueelta. Swiftin tulot ovat yli kaksinkertaiset viime vuoteen verrattuna, sillä tuolloin hän oli tienannut vuoden sisällä 80 miljoonaa dollaria.

Viime vuonna Forbesin listan ensimmäisellä sijalla oli toinen poptähti, Taylor Swiftin vihollisenakin tunnettu Katy Perry. Perry tienasi tuolloin 135 miljoonaa dollaria. Tänä vuonna hän tippui listan 63. sijalle, tienaten vuoden sisällä vain 41 miljoonaa dollaria.