Kotka yritti kaapata lapsen mukaansa – isku tallentui kuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Alice Springsin luonnopuistossa nähtiin taannoin raju tilanne, kun kiilapyrstökotka hyökkäsi lapsen kimppuun. Paikalliolijoiden mukaan lintu yritti nostaa pojan ilmaan kuin kyseessä olisi ollut pieni eläin.

Välikohtaus tapahtui kesken puistossa järjestetyn luontoesityksen. Lintu päästi pojasta irti puiston henkilökunnan puututtua asiaan. Noin 6-8 -vuotiaaksi kuvailtu lapsi sai kotkan hyökkäyksessä haavan kasvoilleen.

Esitys keskeytettiin kotkan hyökkäyksen jälkeen. Paikalla olleen Christine O’Connellin mukaan lintu ilmeisesti häiriintyi pojan takin vetoketjun äänestä. Nainen kertoo BBC News -uutissivustolle lapsen vetäneen vetoketjunsa lukkoa toistuvasti ylös- ja alaspäin.

Alice Springsin luonnonpuiston henkilökunta julkisti NT News -sivuston mukaan myöhemmin asiaa koskevan tiedotteen. Puiston mukaan aisaa tutkitaan parhaillaan, eikä lapsen kimppuun hyökännyt kotka ole toistaiseksi mukana luonoesityksissä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat