Taylor Swiftin ja Kanye Westin puhelinkeskustelu vuoti verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift on ollut viime aikoina monen kohun keskellä. Hän on riidellyt ja jälleen sopinut Kanye Westin kanssa moneen otteeseen. Nyt Swift ja West ovat taas ajautuneet riidan keskelle, kun West julkaisi Famous-nimisen kappaleen, jonka sanoituksia laulajatar ei hyväksynyt.

Kim Kardashian on kohun keskellä tukenut miestään ja vuotanut nyt julki videon, jossa kuullaan Kanye Westin ja Taylor Swiftin käymä keskustelu. Videolla kuullaan kun räppäri lukee uuden kappaleensa tulevia sanoituksia, joissa mies laulaa, että hän voisi harrastaa seksiä Taylor Swiftin kanssa. Swift hyväksyy sanoitukset ja kertoo puhelimessa, että lause kuulostaa jopa kohteliaisuudelta.

Kardashianin mukaan puhelinkeskustelusta äänitetty nauha todistaa, että Taylor Swift valehtelee. Swift on kuitenkin nyt kommentoinut, että hän ei suuttunut lauseesta, jossa hänen nimensä mainittiin vaan siitä mitä sen jälkeen sanottiin. Swift loukkaantui siitä, että häntä kutsuttiin kappaleessa nartuksi, koska siihen hän ei koskaan antanut lupaa.

That moment when Kanye West secretly records your phone call, then Kim posts it on the Internet.

Kuva, jonka Taylor Swift (@taylorswift) julkaisi