300 000 dollarin pakettimatka vie maailman ympäri 12 päivässä

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kristallikoruja ja -esineitä valmistava Baccarat-yritys on perustettu Ranskassa vuonna 1764. Yritys tarjoaa nyt matkailupalveluja rikkaimmille asiakkailleen. Mikäli pankkitililtä löytyy 270.000 euroa ylimääräistä, voi varata 12 päivää kestävän maailmanympärysmatkan.

Baccarat juhlii yli 250 vuotta jatkunutta menestystarinaansa tarjoamalla asiakkailleen mahdollisuuden varata 300.000 dollaria maksavan pakettimatkan maailmanympäri. Reissu alkaa New Yorkista ja vie vajaan kahden viikon aikana Pariisiin, Lorraineen, Moskovaan, Istanbuliin, Tokioon ja Souliin. Luksusreissun aikana yövytään viiden tähden hotelleissa ja matkat taitetaan yksityisillä lentokoneilla.

Matkan varanneille tarjotaan ikimuistoinen mahdollisuus nauttia kristallin lumosta ja luksusluokan palvelusta. Huippukokkien valmistamat illalliset, yksityiset museokierrokset ja fiinit juomahetket sisältyvät matkan hintaan. VIP-luokan kohtelua tarjoava matka päättyy 12 päivän jälkeen takaisin New Yorkiin.