Heidi kuumissa alusvaatekuvissa – edelleen huippuseksikäs!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Heidi Klum on lanseerannut uusia alusvaatteita hänen itse suunnittelemaansa Heidi Klum Intimates -alusvaatemallistoonsa. 43-vuotias Klum ei mennyt merta edemmäs kalaan vaan päätti tälläkin kerralla poseerata itse uusissa alusvaatemainoksissaan.

Uudet neljännen mainoskampanjan alusvaatekuvat kuvattiin Los Angelesissa tunnetun Rankin-nimisen valokuvaajan kanssa. Neljän lapsen äiti tihkuu jälleen itsevarmuutta kuvissa, joissa hän esittelee estottomasti vähäpukeista vartaloaan ja kauniita alusasuja.

Uusissa kuvissa Heidi Klumilla on yllään musta pitsinen alusvaatesetti ja musta hieman yksinkertaisempi setti, jossa rintaliivit ja alushousut eivät sisällä niin paljon pieniä yksityiskohtia. Uudessa mallistossa on myös herttainen yöasu, joka sisältää valkoisen topin ja valkoiset shortsit, joiden takakappaleessa on pitsiä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat