Kaksi lentokapteenia pidätettiin ohjaamosta – olivat humalassa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi lentäjää pidätettiin matkustajakoneen ohjaamosta, koska heidän epäiltiin olevan alkoholin vaikutuksen alaisena. Miehet olivat aikeissa lentää matkustajakoneen Skotlannin Glasgowsta Kanadan Torontoon, mutta lento jouduttiin lopulta perumaan.

Lennon oli määrä lähteä yhdeltä iltapäivällä, mutta lentäjien käytöksessä oltiin huomattu jotakin omituista. Muu lennolla ollut henkilökunta oli tehnyt lentäjistä ilmoituksen ennen kuin he olivat ehtineet nostamaan 250 matkustajaa ilmaan.

37- ja 39-vuotiaat miehet oltiin tultu hakemaan lennolta pois ja heidät pidätettiin epäiltynä siitä, että he olivat alkoholin vaikutuksen alaisena. Air Transat -lentoyhtiö siirsi kyseisen lennon lähtöä ja hoiti matkustajille Daily Mail -lehden mukaan hotellimajoitukset.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat