Mies epäili lääkärin olleen väärässä – tämäkö muka allerginen reaktio?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on monia hauskoja videoita, joissa lääkkeiden vaikutuksen alaisia henkilöitä on kuvattu kun he ovat olleet matkalla sairaalasta kotiin. Yleensä videot huvittavat siksi, että niissä oleva henkilö puhuu puuta heinää. Eräs sairaalavuoteessa makaava mies naurattaa kuitenkin nimenomaan siksi, että hän vaikuttaa olevan liiankin järjissään.

Ben C -niminen kanava on julkaissut YouTubessa miehen sairaalareissulta kuvatun videon, jossa henkilö makaa sairaalasängyssä. Miehen ylähuuli on todella näkyvästi paisunut hyönteisen pistoksen aiheuttaman allergisen reaktion vuoksi. Lääkäri oli vahvistanut, että kyseessä on allerginen reaktio, mutta mies rohkeni sitä kuitenkin epäillä.

Video on jo parin vuoden takaa, mutta jostain syystä se on alkanut vasta nyt löytämään katsojansa. Videota on kommentoitu viime päivien aikoina tiuhaan tahtiin, ja ihmiset ovat olleet todella huvittuneita sekä miehen ulkonäöstä että suhtautumisesta allergiseen reaktioon.