Seisovasta George-kissasta nettitähti – osaa vahtia ja arvostella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty muutamia esimerkkejä siitä miten myös jotkut kissat osaavat kävellä taitavasti kahdella takajalallaan tasapainotellen. Nyt sosiaalisessa mediassa ihastuttaa kuitenkin George-niminen kissa, joka osaa seistä huojumatta takajaloillaan todella ärtyneen näköisenä.

George-kissa on saanut sen george2legs-nimiselle Instagram-kanavalleen jo yli 63.800 seuraajaa. George on osannut pienestä pennusta lähtien seistä takatassujensa päällä niin, että se säilyttää tasapainonsa laskiessaan takapuolensa ja häntänsä maahan.

Hienon taitonsa lisäksi George on saanut huomiota osakseen myös siksi, että sillä on todella hauska ulkonäkö. George-kissa näyttää melko ärsyyntyneeltä ja arvostelevalta varsinkin silloin kun se on täysin liikkumatta takatassujensa päällä ja tarkkailee omistajaansa.

#Couchpotato

Kuva, jonka George Cat (@george2legs) julkaisi

Baby Georgie

Kuva, jonka George Cat (@george2legs) julkaisi

Happy #maythefourthbewithyou #yodacat

Kuva, jonka George Cat (@george2legs) julkaisi