Hämmentävä graffiti: ”Taylor Swiftin muistolle 1989 – 2016”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Taylor Swift on ollut viime aikoina paljon mediassa esillä. Hän ei kuitenkaan ole ollut musiikkinsa vuoksi otsikoissa vaan Kanye Westin ja Kim Kardashianin kanssa käydyn kiistan. Swift kertoi, että ei ollut antanut hyväksyntäänsä Kanye Westin Famous-kappaleen sanoihin, mutta Westin esittämä video todisti lopulta toisin.

Ihmiset ovat olleet ärsyyntyneitä siitä, että Swift tuntuisi valehdelleen asiasta tahallaan. Australialainen graffititaiteilija päätti tuoda julki oman kantansa laulajaan liittyvään kohuun maalaamalla Melbourneen laulajan kasvokuvan pienen muistotekstin kera.

Lushsux-niminen taiteilija maalasi seinään Taylor Swiftin muotokuvan ja tekstin: ”Taylor Swiftin muistolle 1898 – 2016”. Kaunoa muistuttavalla kirjoitustyylillä tehty sukunimi näyttäisi siltä kuin siinä lukisi Smith eikä Swift, mutta taiteilija on kommentoinut Daily Mail -lehden mukaan, että se oli vahinko ja johtui kirjainten yhdistämisestä.

I'm here for this #riptaylorswift

Kuva, jonka C H E Y (@cheyjmmb) julkaisi

// rip taylor swift, kim's eulogy was so touching //

Kuva, jonka j o s i a h (@jsebregts) julkaisi