Nainen aivasti ripsiä kääntäessään – kammottava lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ripsien kääntämisessä tulee olla varovainen, että ripset eivät vahingoitu. Ripset tulee kääntää ennen ripsivärin laittamista, että ripset eivät katkea tai lähde irti ripsivärin tarrautuessa kääntäjään. Nyt eräs nainen on jakanut imgur-sivustolla hänen ripsien kääntämisessä tapahtuneesta vahingosta kuvan, joka aiheuttaa kaikille naisille kylmiä väreitä.

Nainen on jakanut imgur-sivustolla kuvan, jonka yhteydessä kertoo aivastaneensa samalla kun hän käänsi ripsiään. Aivastuksen voimasta naisen pää oli ilmeisesti liikkunut niin voimakkaasti eteenpäin, että hän oli repinyt kääntäjällä yläluomen silmäripset irti.

Kuvassa näkyy, että yläluomessa on suuri lovi, jossa ei ole silmäripsiä enää lainkaan. Kuvaa kommentoineet ovat kiittäneet sarkastisesti naista siitä, että hän lisäsi heidän pelkoaan ripsien kääntämistä kohtaan entisestään.

I sneezed while curling my eyelashes.