Ihmisiä pyydettiin tunnistamaan kumppaninsa alusvaatteista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parisuhde on parhaimmillaan sitä, että osapuolet tuntevat toisensa kuin omat taskunsa. He tietävät jo pelkästä katseesta, millä mielialalla toinen on tai mitä hän ajattelee. BuzzFeed on nyt aloittanut uuden pariskunnille tarkoitetun ohjelmasarjan Love Goals, jossa testataan suhdetta ja rakkautta.

Love Goalsin ensimmäisessä jaksossa pariskunnat saavat tunnistaa kumppaneidensa alusvaatteita. Heidän eteensä pannaan vaatekasa, jonka joukosta on löydettävä oman mielitietyn bokserit tai pikkuhousut. Tehtävä on yllättävän helppo monille. Sitä ennen heiltä kysytään kumppanin pelkoja, suosikkimatkakohteita ja joutuvatpa he tunnistamaan kultansa käden silmät peitettynä.

Pitkän seurustelun ja yhdessäasumisen jälkeen kumppaneiden on yleensä helppo kertoa, kuinka heidän kultansa nauttii aamukahvin tai mikä on hänen lempiruokansa. Love Goalsin järjestämä testikimara kuitenkin osoittaa, että vaikka pari olisi seurustellut vuosikausia, eivät he välttämättä tunne toisiaan niin läpikotaisin kuin luulevat.