Persaukisena treffeille? Tässä vinkit edulliseen deittailuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Treffaileminen saattaa lyödä tilin saldon kanveesiin, mikäli haluaa illallistaa ravintolassa, käydä elokuvissa tai ostaa vaikkapa kukkia deitille. On olemassa tuhansia eri tapoja hauskanpitoon ilman suurta setelitukkoa. Verkossa on nyt listattu yksinkertaisimmat tavat viettää treffi-iltaa pienellä budjetilla.

Tapaamisen ei tarvitse aina tapahtua ravintolassa, vaan kotona kokkaamalla voi saada intensiivisemmän elämyksen treffeihin. Potentiaalinen kumppani varmasti arvostaa, mikäli deittiseuralainen on valmistanut illallisen itse. Kesäaikaan treffit voivat suuntautua myös piknikille, jolloin antimet ostetaan lähikaupasta tai torilta huokeampaan hintaan.

Museot ja taidenäyttelyt saattavat järjestää ilmaisia teemapäiviä, jotka kannattaa hyödyntää treffeillä. Mikäli deitin on tavannut useammin kuin kerran, voi hänelle ehdottaa treffejä rentouttavan hieronnan muodossa. Koti-ilta voi sisältää myös Netflixiä ja chillaamista. Mikäli kuitenkin haluaa suunnata baariin, kannattaa valita edullisempia ja alennushintaisia juomia myyvä ravintola.