Daruden Sandstorm tehtiin uusiksi – tältä Angry Birds -versio kuulostaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen Daruden klassikkohitti Sandstorm on historian menestynein suomalainen musiikkikappale, ja nyt se on saanut uuden version. Ville ”Darude” Virtanen ja Angry Birds -hittipelin luonut suomalainen Rovio ovat nyt lyöttäytyneet yhteen ja tehneet Sandstormista uuden Angry Birds -version.

Sandstormin uusi versio, eli Mighty League Anthem (Sandstorm Remix), on Rovion mukaan suurin päivitys mitä hittipelin vuonna 2009 julkaistu alkuperäinen versio on tähän mennessä kokenut. Yhteistyön tuloksesta on julkaistu myös hauska video, johon on otettu teemoja Daruden musiikkivideosta. Pelin uusi versio on nyt ladattavissa.

– Olen otettu mahdollisuudesta olla mukana suomalaisessa ilmiössä, joka Angry Birdsistä on tullut globaalisti. Sandstormin Mighty League Anthemin tekeminen oli hauskin studiosessio pitkiin aikoihin, Darude kommentoi yhteistyötä.