Etsintäkuulutettu pelasi Pokemon Go -peliä – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Michiganin osavaltiossa asuva 24-vuotias mies etsintäkuulutettiin taannoin, sillä murrosta epäilty mies ei saapunut oikeuden eteen sovittuna aikana. Mies jäi kuitenkin kiinni suosituin Pokemon Go -pelin ansiosta.

Michiganin Milfordin poliisilaitoksen henkilökunta huomasi torstaina 14. heinäkuuta etsintäkuulutetun pelaamassa Pokemon Go -peliä aseman ulkopuolella. Poliisiasemalla sijaitsee Pokemon-sali, jossa pelaaja voi kouluttaa omia taskuhirviöitään.

– Hän teki työstämme erittäin helppoa, Milfordin poliisipäällikkö Thomas Lindberg kuvailee Fox2Detroit.com-uutissivustolle.

– Etsintäkuulutettu saattoi unohtaa että hänellä oli poliisin haku päällä. Vaihtoehtoisesti häntä ei vain kiinnostanut, ja hän kuvitteli, ettei mitään tapahdu, poliisipäällikkö kuvailee WXYZ TV -uutiskanavalle.

Viranomaisten mukaan etsintäkuulutettu seisoi pidätyshetkellä lipputangon vieressä pyjamahousuissaan. Mies pidätettiin juuri, kun hän oli yrittämässä napata lipputangon lähellä ollutta Pokemonia. Poliisipäällikön mukaan mies oli enemmän harmissaan pelisession keskeytymisestä kuin pidätetyksi tulemisesta.